Communicatieadvies, concept, hoofdredactie, projectmanagement en schrijftraining
Kennis delen

Sowieso staat zo nu en dan voor de klas.
Om ervaringen te delen en kennis over te dragen. Soms voor studenten in grote collegezalen bij Fontys Hogescholen. Maar ook in kleiner groepsverband. Bijvoorbeeld tijdens cursussen of een coachingstraject.

Sowieso geeft ook incompany trainingen, zoals bijvoorbeeld een training ‘Schrijven voor het web’. Deze training bestaat uit 2 delen en kan op maat gemaakt worden. Behalve tips en adviezen ga je zelf aan de slag.

Ervaring opdrachtgever/ cursist via Linkedin:
Saskia Dellevoet,
hired Wies as a Training webschrijven in 2010
“Goede training webschrijven gehad in het kader van http://www.bibliotheeketalages.nl! Wies geeft en laat ‘studenten’ constructief feedback geven op geschreven stukken met handig stappenplan. Goede opbouw van de training. Sloot ook prima aan bij leervragen. De resultaten van de training, daar moeten we als redacteurs zelf voor zorgen!” June 17, 2010
Top qualities: Personable, Expert, On Time

Hanneke Aalbers – Semler,
hired Wies as a Career Coach in 2009, and hired Wies more than once
Top qualities: Expert, Good Value, High Integrity